szilikongumi webkatalógus

Kategóriák

AKCIÓS szilikon termékeink

Kétkomponensű önthető szilikon RUBOSIL SR-30 (1KG)
Kétkomponensű önthető szilikon RUBOSIL SR-30 (1KG)

bruttó 4.461 Ft
AKCIÓ! - 13%
bruttó 3.879 Ft

További akciós termékek

Szilikon termék Hírlevél

Szilikon üzem Video

Szilikon üzem gyártás, feldolgozás, termékgyártó videók


Bondex Kft. Szilikonfeldolgozó és termékgyártó
alapítva  1991

...több mint 28 éve
Partnereink szolgálatában 
és a szilikon gyártásban

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Bondex Szilikontechnika 28 éves gyártói tapasztalattal vállalja melegen
vulkanizált HTV szilikongumiból préselt és extrudált műszaki szilikon
termékek gyártását.

Extrudálással:

- szilikon cső , tömlő,  tömítő profil, élvédő és élzáró U profilok, üvegező gumiprofil,
tömítő zsinór, szilikongumi szalag és csík termékek, habosított szilikon termékek
( szalagok ,zsinórok ), magas hőállóságú szilikon kemence profilok és autokláv
tömítések, ablak tömítés, ajtó szigetelő gumi, nyílászáró szigetelő profilok valamint
számos egyedi igények szerint kialakított szilikon termékek gyártása !

Préseléssel:

- szilikon dugó, záróelem ( végzárók, menetvédők, szinterező zárósapka ), kábel
átvezető gyűrűk, O gyűrű, alátét lap és szilikon lemez termékek, továbbá vevői
igények alapján egyedi hideg és hőálló műszaki szilikon tömítések gyártása !
Szilikon élvédő profil gyártás - video

Bondex Kft évtizedek óta gyárt különböző méretekben szilikon éltakaró és élzáró profilokat. Szilikon U profil gyártása fémlemez éléhez, üvegtáblák, műanyag lemezek, fa munkalapok éleinek burkolásához és éltakarásához. A szilikongumiból készült élvédőink nagytisztaságú anyagának köszönhetően nem csak otthoni és ipari, de egészségügyi, és élelmiszeripari felhasználásra is alkalmazhatók. A szilikon éltakaró profiloknak nem csak esztétikai szerepe van hanem munkavédelmi funkciókat is betölthet pl. : gépek éleinek védőburkolataként. Az U alakú élvédők a vele érintkező tárgyakat nem színezik be. Horzsolás hatására a gumi élvédőkkel ellentétben nem hagynak fekete nyomot, még színes kivitelben sem! A szilikonból készült éltakaró profiljaink alapvetően áttetsző transzparens színűek, de tetszőleges színben is legyártjuk igazodva a beépítendő környezet színéhez. Alapesetben hőállósága -45C - +200C ig terjed, hőstabilizátorok hozzáadásával ez a hőállóság akár + 275C-ig növelhető. A szilikon élvédő U profilok hőállóságának köszönhetően speciális helyeken is alkalmazhatók pl. kemencék polctartóinak burkolataként.  Kiváló hő és hidegállóság, vízzel és nedvességgel szembeni ellenálló képesség, jó elektromos szigetelő tulajdonság és nem utolsó sorban hosszú élettartam jellemzi. A szilikon élvédők használhatók zuhanykabin biztonsági üvegének élzárásához, üvegbútorok éleinek takarásához, lemezélek burkolásához, reklámtáblák és nyílászárók üvegrögzítő tömítéseként, konyhai munkapultok és gyerekbútorok éleinek takarására, gépek éleinek munkavédelmi burkolására, főzőüstök és pálinkafőző tömítéseként, kézikocsik és járművek ütközőjeként.Szilikon dugó gyártás - videó

Préseléssel előállított szilikon dugók gyártása borászati célra melegen vulkanizált HTV szilikonból. A nagytisztaságú szilikongumiból gyártott záródugókat ajánljuk pincészeteknek, szőlészeteknek, bor termelőknek és magán borászoknak. A szilikondugó alkalmas hordó, borosüveg, demizson és boros flaska lezárására. Szilikonból készült dugóink között megtalálható a barrique hordóhoz használható szilikon dugó, de kisebb és nagyobb boroshordókhoz is gyártunk záródugókat igazodva a hordók szájméretéhez. Nagytisztaságú anyagának köszönhetően a bor ízvilágát és zamatát nem befolyásolja. Hővel és forróvízzel sterilizálható - csírátlanítható. Előnye a parafadugókkal szemben hogy a borba nem hullhat szennyező anyag. Igazodva a bor színéhez vörös és áttetsző színben gyártjuk. Vállalunk egyedi méretű szilikondugók gyártását is rövid határidővel. Bondex Kft mintaboltjában általános méretű szilikon dugók azonnal kaphatók! A dugókat személyesen is átveheti, de csomagban is elküldjük.Szilikon nyílászáró tömítés gyártása -  video

Utólag beépíthető bemarásos és behengerelhető nyílászáró tömítés gyártása 100% melegen vulkanizált szilikonból!
FIGYELEM: visszatérülő befektetés!!!
A régi fa nyílászárók cseréje nélkül energiát spórolhat a Bondex Kft által kifejlesztett HUNSTRIP márkanéven gyártott és forgalmazott nútba építhető és nútba pattintható szilikon szigetelő profilokkal. Nem csak télen, hanem nyáron is a klimatizált helységek energia csökkentésével is sokat spórolhat ! Az ablaktömítés beépítése után a huzat, a por és a növényi pollenek nem tudnak a lakásba bejutni. Az utcai zaj is nagymértékben csökkenni fog.
  - Szilikon O profil fej átmérő méretei: 6 mm, 8 mm, 10 mm, 12 mm, 14 mm.
  - Beépítési nút szélesség 3 mm, nút mélység 5 mm.
  - Szilikon nyílászáró tömítés alapszínei: fehér, barna, áttetsző. 1000 fm feletti rendelés esetén egyedi színben is legyártjuk!
Kiváló rugalmasság, hosszú élettartam, nedvességgel és napfénnyel, UV sugarakkal szembeni ellenálló képesség jellemzi. Egyéb gumiból készült ablakszigetelő profilokkal szemben pl. EPDM gumival szemben a szilikon ablaktömítések élettartama többszöröse. Napsugárzás hatására a szilikon tömítés nem repedezik ki és nem keményedik meg. Előnye hogy festéskor kivehető, és festés után a nútjába visszahelyezhető. Vigyázni kell hogy ne fessük le a szilikon szigetelő gumit mert a rászáradt festék egy kemény réteget képez a felületén amitől a profil bekeményedhet!
- Ablaktömítés beépítése: a fából készült nyílászárók szigetelésének a nagyságát a tok és a szárny közötti résnyílása határozza meg. A résnyílást egy gyurma segítségével könnyen meghatározhatjuk. Tegyünk gyurmát a szárny sarkaira és közepére, majd csukjuk be az ablakot. Az ablak kinyitása után a gyurma vastagsága megadja hogy mekkora ablakgumit válasszunk. Akkor jó a tömítés amikor a nyílászáró bezárása után a szigetelő gumi kb. 1/3 - ig nyomódik össze. A túl nagy tömítés sem az ablaknak, sem a nyílászárónak nem tesz jót. Az ablakszárnyban feszültség lép fel, a szilikon nyílászárótömítés pedig maradandó alakváltozást is szenvedhet. A kisebb ablakszigetelő profil kiválasztásával pedig a huzat és a por ugyanúgy beáramlik a lakásba. A megfelelő méretű szigetelő profil kiválasztása után egy 3 mm átmérőjű marókéssel 5 mm mélységben a szárnyon körbemarjuk a nútot, majd behengereljük és bepattintjuk a tömítőprofilt vigyázva hogy ne nyúljon meg. A behengerelhető nyílászáró tömítést ne vágjuk meg a sarkoknál hanem egy szálban vezessük végig, így hermetikusan letömíthetjük az ablakot. A bemarásos szilikon O profilt bárki otthon is beépítheti.


Szilikon cső gyártás - videó

Szilikon csövek gyártása extruder technológiával melegen vulkanizált HTV szilikonból.
Szilikon üzemünk 0,5 mm-es belső átmérőtől 50 mm külső átmérőig gyárt csöveket különböző falvastagságban, keménységben és színben. A szilikon alapanyagot nagy múlttal rendelkező tradícionális gyártóktól szerezzük be. Ez garancia arra hogy vásárlóinkhoz mindíg a megfelelő minőségű és tulajdonságú késztermékek kerüljenek. Szilikon csövek hőállósága alapvetően -45C - +200C-ig terjed, ez függ a felhasznált alapanyagoktól is. Hőstabilizátorok hozzáadásával ez a hőállóság akár tartós 275 C is lehet. A szilikon tömlő termékeink használhatók ipari, élelmiszeripari, egészségügyi és gyógyszeripari célra. Anyaga nagytisztaságú szilikon, mely alkalmassá teszi olyan speciális felhasználási közegben történő használatát ahol az egyéb gumianyagokból készülő gumicső már nem használható. Főbb tulajdonságai közé tartoznak a nagy hő és hidegállóság, vízzel és nedvességgel szemben történő ellenállóképesség, a kiváló elektromos szigetelő tulajdonság, a nagy rugalmasság, a vegytisztaság, hővel vagy gázzal történő sterilizálhatóság, a kültéri alkalmazhatóság és a hosszú élettartam. Színe alapvetően áttetsző transzparens, mely a csövek falvastagságától függően (nagyobb falvastagság esetén) enyhén sárgás árnyalatú opálos színű is lehet. Oxidfestékekkel jól színezhető. Nem csak esztétikai szerepe van a színes kivitelű csöveknek hanem egyéb funkciót is betölthet pl.: hőálló elektromos szigetelőcsövek színnel történő megkülönböztetésére.
Alkalmazhatók hideg és forró folyadékok átfejtésére, levezetésére, átvezetésére. Nagy szakítósziszilárdságú szilikon anyagból készítve perisztaltikus pumpa béléscsöveként. Elektromos szigetelő tulajdonsága miatt elektromos szigetelő, vagy másnéven szilikon izoláló csőnek történő használatra. Nagy anyagtisztaságú szilikon csöveink kórházi, laboratóriumi és gyógyszeripari célra is használhatók. Élelmiszeriparban tejipari tömlőnek, folyadék adagoló gépek vagy töltőgépek pl.: szörp töltő gépek és italautomaták csöveként. A vékonyfalú szilikon csöveket általában héjcsőnek használják pl. : elektromos vezetékek hő elleni védelméhez, vagy fémcsövek burkolására munkavédelmi védőcsőnek. Színes kivitelben jelölésre. A vastagfalú szilikontömlők a vastagabb faluk miatt "nem törnek" meg viszont rendkívül hajlékonyak, ezért pneumatikához vákuumcsöveknek vagy nagyobb nyomáson áramló folyadékok átvezetésére kiválóan használhatók. A nyomásállóság fokozására rendelésre külső szöveterősítéssel is legyártjuk.
Budapesti Murányi utcai szilikon szaküzletünkben több száz féle általános méretű szilikoncsőből válogathat, melyet azonnal is megvásárolhat méteres vagy kilós kiszerelésben. Igény szerint a szilikongumi termékeket csomagban is elküldjük.

Szilikon lemez gyártás - videó

Szilikon lemezek gyártása prés technológiával melegen vulkanizált HTV szilikonból.
Hideg és hőálló szilikonlemez termékek gyártása és értékesítése. Szilikon üzemünkben különböző felületű, befoglaló mérettel készítünk szilikon lemez termékeket:
* Tábla méret: 200x200 mm , 315x315 mm, 600x600 mm, valamint 800x600 mm-es. 1200x1000 mm. 
Anyagvastagság: Lv.: 0,5 mm, 1 mm, 1,5 mm, 2 mm, 3 mm, 4 mm, 5 mm,
6 mm, 8 mm, 10 mm, 12 mm és 14 mm
* Szilikon lemezek hőállósága alapvetően -45C - +200C-ig terjed. Hőstabilizátorok hozzáadásával a tartós hőállóság akár 275 C is lehet, mely +300 Celsius fokos melegnek még ciklikusan ellenáll.
( hőstabilizált vagy emelt hőállóságú szilikonlemez )
Szilikon lemez termékeink használhatók ipari, élelmiszeripari, egészségügyi és gyógyszeripari területeken. Anyaga 100% nagytisztaságú szilikon, mely alkalmassá teszi olyan speciális felhasználási közegben történő alkalmazását, ahol az egyéb gumiból ( NBR, EPDM, stb. ) készülő gumilemez már nem használható. Szilikonlemezeink anyagkeménységét tekintve, az általános tömítéstechnikai  ( 60 ShoreA ) keménységen túl, 20 ShoreA, 30 ShA, 40 Shore A, 50 ShA, 70 és 80 ShoreA keménységekben, speciális felhasználásra is legyártjuk.
* Szilikon gumilemezek fő tulajdonságai:  nagy hőálló és hidegálló képesség, kiváló rugalmasság és flexibilitás, jó elektromos szigetelő tulajdonság,  vegytisztaság, sokrétű vegyszerálló tulajdonság,  hővel vagy gázzal történő sterilizálhatóság,  kültéri alkalmazhatóság ( légköri UV és ózon ellenálló képesség ) valamint a hosszú élettartam. Élettartama többszöröse az egyéb gumi alapanyagból készülő gumi lemezekhez képest.
* Szilikonlemez gyártmányaink színe alapvetően natúr, áttetsző - transzparens, mely a szilikonlemezek anyagvastagságától függően (nagyobb lemezvastagság esetén) enyhén sárgás árnyalatú opálos színű is lehet. A végtermék alapszínét, a gyártás során felhasznált különböző keménységű szilikonkaucsuk  típusok is befolyásolják. Szilikongumi lemez termékeink anyagukban oxidfestékekkel jól színezhetők. Az általános alapszínekből készülhet: fekete szilikon lemez, fehér szilikon lemez, szürke szilikon lemez, barna szilikon lemez, kék szilikon lemez, piros szilikon lemez, sárga szilikon lemez, zöld szilikon lemez, narancssárga szilikon lemez,
* Szilikonlemezeink felhasználásukat tekintve sokrétűek: általános tömítéstechnika i feladatokra, lapostömítés, karimatömítés kivágásra, dilatációs rugalmas alátét alkalmazásokra egyaránt használhatók. Általános ipari és gyógyszeripari berendezések hideg és hőálló tömítések készítésére, járműipari tömítések gyártásra,  elektromos iparban lapos tömítésekhez. Élelmiszeripari alkalmazás során az FDA 21, CFR konform alapanyagból készült szilikon lemezeink, tészta nyújtó lemezként , sütő alátét lemez, és pékipari berendezések szigetelő tömítés készítéshez alkalmazzák.
Ipari felhasználásokon túl, termékeinket kreatív játékkészítéshez és dizájn célú felhasználásokra is alkalmazzák.
Szilikon profil gyártás - videó

Melegen vulkanizált HTV szilikon termékek gyártása extruder technológiával. Főbb gyártmányaink: szilikon fóliahegesztő alátétek, élvédő és élzáró profilok,  sütőipari pék kemence tömítések, autokláv tömítések, színterező és maszkoló profilok, nyílászáró szigetelő profilok, ajtó- ablakszigetelések, különböző fedélzáró és szigetelő profilok, réstömítő, hézagtakaró és ütköző profilok, üvegező szilikongumi termékek, különböző alakos tömítések, mint hőálló szilikon P profilok D profil, L profil , e profil, T profil, H profil, F és K profil termékek. Egyedi igények szerint, előzetes műszaki egyeztetést követően, egyedi méretű tömítőprofil termékek gyártását is vállaljuk.

Szilikon keverék VMQ alapanyag gyártás prés technológiához - Video

Szilikon – VMQ keverék gyártása, prés technológiával történő feldolgozáshoz !
Kis és nagy szériás, hőálló műszaki formacikkek, szilikongumi formagumik pl. „O„ gyűrűk , alátétek készítéséhez.
Melegen vulkanizált HTV Szilikon alapanyag keverék gyártása, préseléssel előállított műszaki szilikon formacikkek gyártására ! Szilikon keverékek készítése, előre egyeztetett paraméterek alapján, prés technológiára.
A szilikon alapanyag keverék megrendelésekor, az alábbi információk szükségesek:

- a gyártandó szilikongumi termék minősége: ipari, vagy FDA 21 CFR valamint BgVV élelmiszeripari, egészségügyi
- préstermék alakját tekintve alámetszett formadarab készül, vagy egyszerű geometriájú a gyártandó termék :
- szilikongumi préstermék súlya , anyagvastagsága, - préselési technológiai hőfok, 
- igényelendő anyagkeménység ShoreA - a gyártandó szilikon préstermék hőterhelése, - esetleges szín igény.

Szilikon alapanyagból készülő termékek hőállósága: Általános transzparens, áttetsző termékek gyártása esetén  -45 ºC - +180 ºC-ig, ciklikusan +200 Celsius fok.Hőstabilizált, magas vagy emelt hőállóságú keverékekből készülő termékek: -45ºC - +275ºC, ciklikusan +300 Celsius fok

Figyelem:
A hőstabilizált szilikongumi keverékek színe, a szilikonkaucsukhoz adagolt stabilizátor színétől függően változik ! 
Hőstabilizátorok alapszínei:  sárgás áttetsző, krémfehér - tört fehér , oxid-vörös vagy fekete. A natúr – áttetsző Szilikon keverékek, compoundok alapszínei lehetnek:

RAL 9010 – fehér / RAL 9005 – fekete / RAL 7040 - szürke / RAL 8003 – barna / RAL 6017 – zöld /
RAL 5015 – világoskék / RAL 5002 – ultramarin kék / RAL-3000 – mélypiros / RAL 2001 – rozsdabarna / 
RAL 2004 – narancssárga / RAL 1016 – citromsárga

RAL színskála alapján egyedi színminták bekeverését is vállaljuk.

Szilikon késztermékek anyag keménysége igény szerint:
puha--> 20ShA - 30ShA - 40ShA - 50ShA - 60ShA - 70ShA - 80ShA <---kemény

A szilikonkaucsuk keverékek keménységét előre egyeztetett paraméterek mellett állítjuk be, +- 5 Shore A keménységi tűrésen belül. Az anyagkeverékek gyártási folyamatát és az értékesítését, auditált ISO 9001 és ISO 14001 integrált minőségügyi rendszer alapján végezzük. A megrendelt Szilikon keveréket személyesen szilikon szaküzletünkben, vagy igény esetén postacsomagban is átveheti !

Szilikon termékeinkkel kapcsolatos információ kéréssel, és
termékgyártással kapcsolatban keresse kollégáinkat
az alábbi elérhetőségeken:BONDEX Kft. Szilikonfeldolgozó és termékgyártó

Bondex Kft. Szilikonfeldolgozó és termékgyártó
Telfon/Fax: 06 1 220 9177 , 06 1 221 9212
Mobil: 06 20 4330413 , 06 20 9226073
e-mail szilikontechnika@t-online.hu


...több mint 28 éve Partnereink szolgálatában
és a szilikon gyártásban
-----------------------------------------------------------------------
Kérjük tekintse meg szilikon termék kínálatunkat
KLIKK

FIGYELEM !


Tisztelt Látogatónk !

Tájékoztatjuk Önt, hogy Cégünk
2019. aug. 5.-től,  2019. aug. 20.-ig
ZÁRVA tart.

Ez idő alatt az írásos megkereséseket
e-mailben, SMS-ben és telefaxon továbbra
is fogadjuk, melyek feldolgozása
2019 augusztus 21.-től kezdődik.

Személyesen 2019 aug. 21-én szerdán,
7:30 h-tól a szokásos
nyitvatartással várjuk Tisztelt Ügyfeleinket !

Szilikon Webshop

 
 Szilikon szaküzlet
Kapcsolatok - Klikkeljen

BONDEX KFT.
Szilikonfeldolgozó
és termékgyártó

Bondex szilikonfeldolgozó és termékgyártó

több mint 28 éve
a szilikon gyártásban
www.szilikonok.hu

Bondex Kft Szilikontechnika - szilikon termék gyártó
Termékeink megvásárlásával
magyar munkahelyeket támogat!


Szilikon bolt címe:

1078 Budapest
Murányi utca 48


Telefon

06-1-220-9177
06-1-273-0504
06-1-221-9212
06-20-433-0413

Nyitva H -- P
7:30 - 16:00 h


Megrendeléseit
igény esetén
MPL utánvételes
csomagban is elküldjük


BONDEX KFT Szilikon Szaküzlet 1078 Bp. Murányi utca 48.

Szilikon szaküzlet
ahol szilikongumi
termékeinket
személyesen
megtekintheti és
megvásárolhatja


Bondex Szilikonfeldolgozó és termékgyártó Facebook

Tanúsítvány letöltése

Szilikon üzem


Bondex Kft
Szilikontechnika

...több mint 28 éve
a szilikon gyártásban

  Tekintse meg
 szilikon termékeink
 gyártását videón !Szilikon lemez gyártás
Szilikon lemez gyártás

Szilikon cső gyártás
Szilikon cső gyártás

Szilikon nyílászáró tömítés gyártás
Szilikon nyílászáró
tömítés gyártás


Szilikon dugó gyártás
Szilikon dugó gyártás

Futópad szilikonolaj

Fitness futógép és
futópad szilikon olaj

Rubosil szilikon kenőolajok

hogy a szalag
csússzon, ne a lábad !


Kattintson a képre

Futópad karbantartó olaj


Szilikon karbantartó
kenőolaj termékek
széles választékban
raktárról !

Szilikontermék ajánló


Ablakszigetelő profil

Nyílászáró tömítés

Csökkentse költségeit!

Ablakszigetelő szilikon profilok

Nútba építhető
HUNSTRIP 
ablak tömítés,
ajtó tömítés
közvetlenül a gyártótól

AKCIÓS
Árak
___________
ø   6 mm 
szilikon ablak tömítő 
profil
95,-Ft +Áfa
___________
ø   8 mm 
szilikon ablak tömítő 
profil
99,-Ft +Áfa
___________
ø 10 mm 
szilikon ablak tömítő 
gumi
112,-Ft +Áfa
___________
ø 12 mm 
szilikon ablak tömítés
143,-Ft +Áfa
___________
ø 14 mm 
ablaktömítés
216,-Ft +Áfa
___________

Rendelését személyesen
mintabolti árukiadással,
vagy igény esetén 
csomagküldéssel
teljesítjük.

ablakszigetelő gumi

Nútba hengerelhető és 
ragasztható
ablak szigetelő,
szilikon gumi profil,
nyílászáró tömítés
raktárról kapható!

AK szilikon olajok

Hőálló szilikon kenőolaj
termékek raktárról !

M100 szilikon olaj

M350 Szilikon olaj

M500 szilikon olaj


Magán vásárlók
háztartási, valamint
ipari felhasználók
karbantartás és
termelési
célú kiszolgálása
szilikon szaküzletünkben

Kérje ajánlatunkat:
KLIKK

Szilikon tömítések pálinkafőzőhözWebáruház készítés és bérlés

0.27 mp
HÍRLEVÉLszilikoncső    Szilikon karima    szilikon gumizsinór    szilikon gumiszalag    szilikon lemezek    szilikon tömítőprofil    szilikon szivacsszalag    szilikonragasztó    szilikongumi tömítés    szilikongumi termékek    ablakszigetelő profil    Szilikon csövek hőálló kivitelben    Hőálló szilikon gumizsinór    Szilikon négyzet és téglalap szalag    Szilikonzsír teflon adalékkal    Szilikon lapok    Szilikongumi lemezek    RTV-2 önthető szilikon    Szilikon profilok    Hőálló ragasztó    szilikon pumpabetét    Szilikon tömlők    Szilikon gumi tekercs    Szilikon gumi szalag    Szilikon hőfüggöny    nyílászáró tömítő    Hőálló szilikon gumicső    Szilikonzsír grafit adalékkal    szilikonlemez    szilikontermék    szilikongumi szalag    hőálló szilikon tömlő    szilikon tömítő paszta    hőálló gumicső    szilikon tömítő zsinór    Szilikon habszivacs szalag    kétkomponensű szilikon    hőálló gumilap    Élelmiszeripari csövek    élelmiszeripari szilikonzsír    Szilikon kemence profilok    Wacker e41    szilikon D profil    önthető szilikonok    szilikon élvédő    szilikon gumilap    hőálló kemence tömítés    gumicső leírás    szilikon ár    szilikon edző    szilikon hab zsinór    zuhanykabin élvédő    Szilikon lapostömítés    Szilikon katalizátor    Habosított szilikonok    gumilap ismertető    Önthető szilikon    Egészségügyi csövek    szilikon élvédő gumi    szilikon szivacszsinór    szilikon p profil    szilikongumi cső    szigetelő cső szilikon    szilikon élzáró    szilikon kemenceprofil    Wacker e43    szilikon T profil    Elastosil ragasztó    hőálló gumi ismertető    Szilikon téglalap alakú szalag    hőálló cső    szilikon szivacs    szilikon gömbzsinór    Szilikon ragasztó Wacker    szilikongumi e profil    Platina katalizátoros szilikon-cső    izoláló cső elektromos vezetékhez    Négyzet szilikon-szalag    Perisztaltikus csövek    Csúszásgátló szilikon    szilikon éltakaró    Gyógyszeripari csövek    Szilikon szigetelő cső    szilikon H profil    Szilikonzsír    Ablaktömítő gumi    Szilikon tapadásközvetítő    habosított szilikon tömítő zsinór    Fóliahegesztő szilikon-szalag    Szilikon gömbzsinórok    Nyílászáró tömítés    Hőálló szigetelő cső    Szilikon emulzió    fóliahegesztő szilikon    Wacker Primer G 790    Szilikon aerosol    önthető szilikon edző    Ajtó tömítés    Szilikonspray    szilikon e tömítés    Nútba építhető tömítés    Ragasztható nyílászáró tömítés    Ablak tömítés    Bepattintható ablak tömítés    élelmiszeripari önthető-szilikon    Szilikon o profil    Szilikon L profil    szilikon tömítések    Szilikon nyílászáró tömítés    Bemarásos ablak tömítés    Wacker Grundierung    FBS tömítő ragasztó    Szilikon olaj M750    Egészségügyi szilikon-cső    Szilikon tömítés    Material FBS ragasztó    Szilikon keverék préshez    Élelmiszeripari szilikon zsír    Szilikon olaj M350    Nyílászáró tomites    Csúszásmentesítő szilikon gumi    Szilikon keverék extruderhez    Élelmiszeripari szilikon-tömlő    platinás szilikon-cső    Szilikon olaj M500    Svéd ablak tömítés    1000 mm habosított szilikon-szalag    Szilikon alapanyag extruderhez    Szilikon forma készítés házilag    1200 mm-es szilikon-szalag    szilikon olaj hordós    Gyógyszeripari tömlő    Szilikon olaj M100    Habosított szilikon-lemez    Szilikon olaj M1000    Szilikon dugó hordóhoz    Szilikon fújóspray    Szilikon alapanyag préshez    Poliaddíciós szilikon cső    Szilikon impregnálók    szilikon impregnáló    szilikon kőimpregnáló    Tisztítószerek kőhöz    Sírkőtisztító

SSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés